Tegning: Cecilie Kleven

Hei mine blogglesere!

Dette er en tegning av Cecilie Kleven. Hun var på topplisten før, tror jeg, men så ble hun flyttet bort fra den eller noe sånt. Men jeg har uansett valgt å tegne henne, så her er resultatet. Kom gjerne med ris og ros, tåler kritikk.Og ja: Jeg vet at det finnes tusenvis av folk som er mye, mye flinkere enn meg. Men jeg øver og prøver å gjøre mitt beste, øvelse gjør jo mester!Hva synes dere? :)

Btw: Kom innom bloggen min i morgen, da blir det en stor konkurranse, hvor dere kan vinne en tegning av dere selv.

Tegning: Karoline Berget

Jeg tok en liten pause fra valentines day (virker som en ganske koselig film:), for å poste dette bildet som jeg nylig ble ferdig med. Jeg har faktisk brukt en del tid på tegningen av henne. Karoline har en utrolig fin blogg, i tillegg til det er jo hun ganske pen. Jeg håper dere liker tegningen av henne, kom gjerne med ris og ros. Setter pris på alle tilbakemeldinger!

 Ville dere likt en konkurranse hvor dere kan vinne en tegning av dere selv, eller? :)

Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no
hits