Old fashion

Hei blogglesere!

Tenkte jeg kunne skrive litt om min forkjærlighet til gammeldagse ting. Jeg bare elsker det rett og slett! Det er bare å se på motene nå til dags, vi går ofte tilbare til det som var mote for 50 år siden. Dette gjelder både klær, sminke, interiør, ja you name it! Bare se på disse bildene og bli inspirert:


Utseendet


 
Syklene

             

Brudekjolene (Noen få)

   


Hva syntes dere om gammeldags mote? Noen gammeldagse ting kan være veldig søtt, enig?

Red lips- hot or not?Lauren conrad


Jessica alba


Megan fox

Hva synes dere? 
Jeg synes det er HOT! :)

Topp 5 hårfrisyrer

God dag, blogglesere!

Jeg har nå laget en liten video med mine topp 5 hårfrisyrer, som jeg digger! Dere kan sjekke den ut her på bloggen, se videoen nedenfor, håper dere liker den! Kommer sikkert til å lage video der jeg viser dere de hårflettene som jeg laget på vennina mi. Men det kommer etterhvert.

Bildene er tatt fra google.Hva er deres topp 5 hårfrisyrer? :)

Wang fletta

Moteverden er sterk påvirket av denne fine fletten av Alexander wang. Den har virkelig vært in i år, og har blitt en sikkelig trend. Vi ser den overalt-  i blader, på blogger, og på catwalken. Fletta er perfekt hvis du har en dårlig hårdag eller skal på stranda, i og med at den skal se ganske så "tilfeldig" ut. Flett, tuper og rufs det til, fletta skal ligge løst over den ene siden av skulderen.
Jeg personlig synes at den er utrolig søt! Selv om man ikke bruker så lang tid på å lage fletta, ser det ganske så bra ut. Det som er litt dumt er jo at man må ha langt hår, enda en god grunn til å spare til langt hår (hehe) Alt i alt: Enkel, men dødsfin hårfrisyre! 

Hva synes dere, liker dere wang fletta? :)

Baseballjakkene!

Først: Tusen takk for koselige tilbakemeldinger på tegningen av Karoline Berget, ble veldig glad.

Så til jakkene:
Baseballjakkene er virkelig in i år. Du får den i flere farger, og på forskjellige butikker. Jeg har satt sammen et lite utvalg, og disse er tatt fra ginatricot sin nettside. Har noen av dere en av disse, eller kanskje flere?Jeg synes dem er utrolig fine, og ikke minst kule. De kan brukes enkelt, noe som er det beste ved dem. Hiv på deg et par jeans (tights-bukse) og et par sko, så har du det kule antrekket :) Jeg synes iallefall en løs flette passer disse jakkene. Jeg har enda ikke investert i en, men har utrolig lyst på den i svart, får se om jeg kjøper meg en til skolestart.

De kommer opprinnelig fra USA, og dere ser dem sikkert ofte på tvserier derfra, blant annet "One tree hill", hvor du ofte kan se nathan og ravens-gutta i dem.Hva synes dere om jakkene, liker dere dem? 

Natta alle sammen (:

Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no
hits