Koselig julaften!

God jul verdens beste lesere!

Da var julen endelig her! Dette er noe jeg har gledet med til, ingen lekser, tid med famile og venner - bare kos, kan dagen bli bedre? Det er bare så herlig!  Jeg håper inderlig at alle har en bra jul og nyter denne vakre tiden :) Julesteminingen er bare helt utrolig og veldig koselig!

Egentlig er det greit at julen ikke varer hele året, fordi at det er så greit å ha noe å glede seg til hvert år. Jeg føler meg rett og slett bare så lettet og lykkelig! Denne følelsen unner jeg alle. Også er det ikke så lenge igjen til 2011, herregud som tiden flyr. Det er jo ikke så altfor lenge siden vi hadde sommerferie? Jaja, bare et halvt år igjen til neste sommerferie!

Jeg fikk mange flotte gaver, som jeg ble veldig glad for. Alt fra smykker og hårprodukter til klær og sminke! Også fikk jeg den nye ipod touch :) Jeg er superglad!

Nå skal jeg kose meg videre med film og smågodt. Ha en fin kveld videre, dere.

Fikk dere noe dere ønsket dere?

- Lifes

Masse julegodteri

Hei mine søte blogglesere!

Kan dere fatte at det er julaften i dag, herlighet tiden går så utrolig fort! Jeg hadde masse jeg skulle gjort, men nå som jeg sitter her føler jeg at jeg nesten ikke har fått gjort noe av det, men en god del ting har iallefall fått gjort! Akkurat nå koser jeg bare meg med smågodt og julefilmer som går på tven, askepott er et must, da!

Se så mye godt jeg sitter og putter i meg.

Så vil jeg bare ønske alle mine søte blogglesere en magisk julaften, kos dere masse i kveld!

Bruker dere å spise mye godteri på julaften?

- Lifes

Tips: Hvitløksbaguetter

Hei søte dere!

For en dag, har gjort så utrolig mye i det siste. Det er så deilig å bare slappe av nå som det er 23 desember!

Men over til det jeg egentlig skulle skrive om: Jeg var så sulten igår kveld, så da bestemte jeg meg for å lage meg noe veldig lettvint, men godt. Og derfor ble det hvitløksbaguetter med kremost og agurk. Dere aner ikke hvor godt det var!! Jeg har liksom aldri prøvd det før igår, men jeg skal love dere at jeg kommer til å spise mer av det.

 

Det eneste du trenger for å lage dette er:

♥ 1 eller 2 hvitløksbaguetter, kommer an på hvor mange du skal lage til. Beregn 1 per person.

♥ Agurk (Du kan også bruke mye annet, her er det bare fantasien som setter grensen)

♥ Te

Lag gjerne en slags salat som du har ved siden av, det hadde ikke jeg, men jeg er veldig glad i salat så det skal jeg prøve neste gang.


Kjøpte hvitløksbaguetter fra butikken, hehe. Så lett var det. I tillegg hadde jeg eple og kanel te, elsker te. <3


Nå skal jeg kose meg med smågodt og se home alone 1  som går på tv2. Det er verdens beste julefilm! Ha en herlig kveld.

Er dere glad i hvitløksbaguetter?

- Lifes

Inspiration photos taken by me

Heisann! Idag har jeg prøvd meg på inspirasjons bilder. Disse bildene er faktisk tatt med min Iphone, så jeg syntes det ble et veldig bra resultat. Bildene er jo selfølgelig redigert, men ble utrolig fornøyd!

Disse smykkeskrinene er veldig fine!Her er et annet smykkeskrin som jeg også elsker. Jeg digger den sølv-grå stilen, som får gammeldagse ting til å se utrolig vakkert ut!

Syntes virkelig speilet på dette bildet er fint, elsker fargene!

Hva syntes dere om bildene?

- Lifes

Negler: før og etter

Hei mine søte blogglesere!

Dere husker vel at jeg blogget litt om neglelakk tidligere? I hvertfall kan dere se de noen innlegg tidligere :) På bildene under kan dere se hvordan negelene mine ble før og etter at jeg hadde lakket dem. Jeg synes som sagt at velstelte negler er råhott! Uheldigvis er det slik at jeg ikke klarer å legge manikyr noe fint, i hverfall ikke på høyrehånden, siden jeg er høyrehendt og må bruke venstre for lakke.

Her er hånden min med negelakk som jeg har hatt i en hel uke, dere ser selvfølgelig hvor forferdelig det ser ut!


Veldig lekkert ja!

 

Også tok jeg bare litt H&M negelbase på neglene, og slik ble det seende ut:

Man kan se forskjell, og det ser jo litt bedre ut da? Neglebåndene mine er blitt så tørre pga kulden i Bodø. Tror jeg må invenstere i en god håndkrem. Har dere noen forslag til en?

Haha, se på bildekvaliteten, det øverste er jo bare så kult liksom (kødda) :)

Så hva har dere gjort idag verdens beste lesere?

 

Hva er en god venn for deg?

En god venn for meg er..

 

♥ En jeg kan stole på og være åpen mot.

♥ En som er ærlig mot meg.

♥ En som trøster meg når jeg er trist og lei.

♥ En som får meg til å smile, gråte og le.

♥ En som er der for meg uansett hva.

♥ En som vet mine dypeste hemmeligheter, og sørger for at dem aldri blir fortalt videre.

♥ En som aldri svikter meg.

♥ En som lytter til meg.

♥ En som hjelper meg i vanskelige situasjoner.

♥ En som holder min hånd og aldri gir slipp, uansett hva.

 


 

Hva er en god venn for deg?

 

- Lifes

Julegaver med omtanke!

God kveld mine utrolig søte blogglesere!

Jeg er  ferdig med å handle alle julegavene. Jeg har akkurat vært på butikken og handlet de siste julegavene. Da så jeg hvor mye jeg egentlig har handlet, er det egentlig ikke tanken som gjelder? Jeg tror at julestresset har tatt oss, og det betyr at vi glemmer hva julen egentlig handler om, nemlig venner og familie. Det er da man skal sette pris på hverandre, ha det hyggelig og vise omtanke.

Noen av oss glemmer dette, fordi vi heller får tanker som "ånei, hun kommer aldri til å bruke denne genseren hvis jeg kjøper den, fordi den er så billig". Det viktigste er jo egentlig at vi bryr oss, at vi viser hverandre at vi er takknemlige.

Så sett pris på alle gavene du får, selv om noen av dem ikke er slik du hadde ønsket. Bare tenk hvor lang tid det må ha tatt for finne ut hva man skal kjøpe. Jeg må innrømme at jeg selv har slitt med å finne de perfekte gavene for alle, men håper alle blir fornøyde uansett!

Har du hatt vanskeligheter med å finne julegaver for dine nærmeste?

Nå er det juleferie!

Endelig er det juleferie! Det blir så godt å legge alt skole bak seg for dette året. Jeg skal ikke gjøre noe spesielt i ferien, men det skal bli deilig med fri. Bare sitte hjemme, og være med venner! Det blir kanskje ikke så mye tid til venner siden det er jul da, for da skal man egentlig være med familien, er dere enig?

Men nå skal jeg dra en tur på rema 1000. Jeg skal kjøpe julebrus, har hatt lyst på det hele denne uken, men det er så kjempe kaldt ute, at jeg rett og slett ikke har orket å dra på butikken!

Vi blogges senere. Er det kaldt hos dere?

- Lifes

Hvilken parfyme bruker jeg?

Hei!


For litt siden fikk jeg et spørsmål om hvilken parfyme jeg bruker, og da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om det.  Daisy by Marc Jacobs heter den jeg bruker, og lukter rett og slett helt himmelsk. Den har en veldig lett og frisk lukt, noe jeg elsker ved parfymer. Personlig er jeg ikke så veldig glad i  sterke parfymer, da dette fort kan bli kvalmende. Det er sikkert mange som liker sterke parfymer, men de faller ikke helt i smak hos meg.

 

Denne kjøpte jeg i sommer, og koster ca. 540 kroner, noe som er litt dyrt etter min mening, men så hadde jeg spart lenge. :DHvilken parfyme bruker dere?

 

- Lifes

Ta vare på leppene dine!

Hei!

Ville bare gi et lite tips til dere med tørre lepper. Nå som det er vinter, så er de mange som sliter med tørre lepper. Jeg er en av dem. Hver vinter bli jeg helt avhengig av lipsyl. Jeg elsker egentlig carmex ( den gule krukka), men så åhar jeg kjøpt en ny. Den er fra Rosenbud og lukter mint. Den er helt ærlig kjempegod, og gir en flott, natulig og skinnende farge til leppene. Anbefales!


Supergod! Koster 89 kr.

Liker dere å bruke noe fuktighetsgivende på leppene?

- Lifes

Sjokolade eller frukt?

Heia mine søte blogglesere!

Dere vet jo sikert hvor glad jeg er i frukt? Jeg spiser det som om det er godteri. Men så er det slik at jeg elsker sjokolade også. Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet etter å ha spist to HELE melkesjokolader. Tenk at jeg har spsist 400 g sjokolade på under 2 timer. Men men. Nå skal jeg kose meg med klementiner og epler!

Nam!

Men siden det bare er 4 dager igjen til jul (!), så skader det vel ikke å unne seg litt sjokolade? Jeg spiser jo vanligvis mye frukt, og det er jo veldig sunt og godt.

Bestevenn eller værste fiende?

Og vet dere hva? Klementiner koster bare 7,90 på kg på ICA. Jeg synes at det er superbra at det er så billig, for da er det billigere å være sunn. Er det bare meg eller smaker klementiner mye bedre om julen? Jeg skal i hvertfall nyte klementinsesongen, for klementiner smaker ikke det samme om sommeren.

For å være helt ærlig liker jeg frukt bedre enn godteri, og dette fordi jeg vet at det er mye sunnere :) Men jeg bare elsker sjokolade også. Det er bare det at ingenting kan slå frukt!

Hva liker dere best av frukt eller sjokolade? Og får dere dårlig samvittighet av å spise mye sjokolade, eller er det bare meg?

Lakk neglene!

Vil du ha velstelte hender? Da er det beste trikset å lakke dem. Det finnes utallige sorter neglakker på butikkene. Og siden det snart er jul, så synes jeg at det er viktig at også neglene ser bra ut. Noen ganger er neglelakk prikken over i-en på antrekk. Selv elsker jeg negelakk. Dere skal få se noen av mine yndlings neglelakker:Dette er noen billige neglelakker, men jeg ELSKER dem. De gir en flott naturlig farge!

Det som er så greit med billige lakker er at de funker skikkelig bra. Man trenger ikke å gå til salongen og betale flere hundre kroner bare for å lakke neglene når man kan gjøre det ganske bra selv. Ikke sant?


Denne er litt dyrere. Den er bra, men jeg liker de billige uansett bedre :)


Disse to gjør susen sammen!


Disse er fra Depend, de er også billige og elskverdige! Jeg liker disse aller best, fordi de varer så lange :)


Kult med svarte negler om vinteren!


49 kr. Og jeg digger dem!

Hva synes dere om bildene? Jeg har ikke speilrefleks, men jeg synes bildene ble ganske bra?

Liker dere neglelakk?

 

Julegaver til venner; CHECK :D

Hei alle søtiser!

Endelig er jeg ferdig med julegavene som venninene mine skal få, og aner dere hvor UTROLIG deilig det er? Nå slipper jeg å stresse med det, er glad for at jeg ikke har spart det til siste dag.Men så har jeg jo flere igjen!

Har ellers hatt en kjempefin dag, med pepperkaker, godteri og masse kos. Har leserne mine hatt en fin dag, da? :)


Her er noen av gavene jeg har kjøpt og pakket inn. Ble litt forskjellig papir, men det får gå.
Det verste er at jeg faktisk elsker å pakke inn julegaver, kjenner veldig mange som ikke orker å ta seg tid til det. Men jeg synes det er kjempekoselig!

BEKLAGER ROTET!

Heisann! Jeg holder på med designet, så det blir utrolig mye rot. Jeg er ikke så flink med design, men jeg prøver å få orden på det så fort som mulig.

Forresten hvis dere har noen tips angående design, så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet :-)

- Ha en fortsatt fin dag!

Tips: Frukt med nøtter

Hei kjære blogglesere!

Husker dere da jeg fortalte dere at jeg elsket frukt? Ja, det er nemlig helt sant. Det er både sunt og godt. Nå skal jeg gi dere min berømte oppskrift!

Du trenger:

1 appelsin

1 banan (du må ikke ha banan egentlig, men jeg foretrekker

3 valnøtter

Litt kanel til å stø over

1 ts sukker

Dette trenger du

Så er det bare å begynne å skrelle appelsinen og skjære den opp i terninger. Det samme gjør du med bananen. Så tar du å knuser valnøttenene og deretter innholdet. Men ikke ødelegg valnøtten så mye at alt blir smuler, for det blir ikke det samme. Visste dere forresten at valnøtter er supersunt, bra for hjernen, hukommelsen og reduserer faren for noen sykdommer (husker ikke hvilken). I hvertfall, så tar du nå å blander bananen og appelsinen og drysser over med valnøtter, sukker og kanel!

Bildet er tatt med iphone, derfor ikke den beste kvaliteten. Jeg elsker det du ser på bildet!

Denne fruktsalaten nytes best med en jentefilm og et glass eplejuice. Eller en god guttefilm, dersom du er gutt :)

Har du noen gode og sunne tips til meg? Det må ikke være noe spiselig altså!

-Lifes

Gøy med julebord!

Heia mine søte blogglesere!

Jeg gleder meg sånn til imorgen, for da skal jeg nemlig på julebord! Jeg elsker å forbrede meg når de kommer til fester og andre sosiale aktiviteter. Jeg sitter og skal ta fransk manikyr for å få ordentlige negler. Jeg føler meg så mye renere med nylakkete negler.

Hvis dere vil så kan jeg vise dere hva jeg skal ha på meg imorgen.

Billig manikyrsett fra H&M (49 kr) :) Men den funker fett!

Resten av kvelden skal jeg bruke på å kose meg med litt godis og film. Jeg gleder med til å se Home alone 2. Ingen jul uten den.


Mmmm<3Dette skal jeg spise etter pizzaen. Banan og appelsin med nøtter og kanel. Frukt eier!!


Og dere vet at jeg elsker te. Melkesjokoladen lager jeg et innlegg om imorgen.

Også ville jeg bare fortelle at jeg setter utrolig mye pris på dere. Jeg vet at jeg ikke kjenner dere i virkeligheten, men dere virker så omtenksomme. Jeg er kjempeglad for å ha dere på vennelisten min!

LOVE

-Lifes

Deilig med skolefri!

Heisann blogglesere!

Endelig er jeg ferdig med alt som har med skole å gjøre for dette halvåret! Det er utrolig godt å ikke tenke på noe som har med skole å gjøre. Jeg har faktisk nettopp hatt Matematikk tentamen, den var ikke så vanskelig som jeg trodde den skulle være! Har dere hatt tentamen? hvordan gikk det med dere?

 

(Bildet er tatt fra google)

 

Det er bare mandag og tirsdag igjen av dette skoleåret, gleder meg! Jeg syntes virkelig alle elever fortjener en kjempe fin helg, for denne uken har hvert stressende! Har dere hatt en fin dag foreløpig? :-)

Nå skal jeg kose meg med klementiner. Dere får ha en fortsatt fin dag!

 

 

Time out!

God kveld søte blogglesere!

Jeg har bare holdt på å lest til tentamen! Jeg er rett og slett utslitt. Så jeg tror at jeg bare skal slappe av før den store tentamen imorgen! Jeg har akkurat laget meg en god kopp grønn te som jeg skal nyte før jeg stikker i dusjen. Det skal bli herlig med en liten time out fra lesingen!


Jeg elsker grønn te!


Jeg vet at man spiser marshmallows med kakao, men jeg liker det med te også :)

 

Hva har dere gjort idag?

 


Forbred deg!

Nå er det snakk om tentamen!

Når det kommer til tentamener og eksamener blir jeg alltid et nervevark, og det ødelegger litt for meg. Nå har jeg vært flink og forberedt meg til tentamen som vi skal ha i matte. Personlig er jeg veldig opptatt av å gjøre det bra på skola.  Hele dagen har gått til å regne oppgaver.

Så var jeg innom en nettside som jeg synes hadde noen veldig gode tips som jeg kan dele med dere. Det handler om hvordan man kan gjøre det bra til eksamen, men det kan like godt bruskes til tentamen:

  • Unngå panikk. Bare tenk at du kan dette, bruk hodet, pust godt ut og ta den tiden du trenger.
  • Ta med mat og drikke. Det er utrolig viktig, spesielt om du er som meg, som pleier å sitte tiden ut. Man blir bare så slapp uten mat.
  • Møt i god tid. Noen ganger kan man bli skikkelig stresset dersom man kommer 5 min før tiden, for da skal man i kantina, så må man plutselig på do, også kommer man på at man mangler en bok,  ja, you name it!
  • Sov god dagen før, og nullstill deg. Det er rett og slett bare bedre for deg!

Jeg gleder meg sånn til juleferien. Da kan jeg prioritere bloggen mer. Så da kan dere også glede dere!!
Vinner av DKNY parfyme

Heia!

Da var tirsdagen snart over, og jeg har trukket en heldig vinner!

Graulerer Kaja fra Mo i Rana, du er blitt eier av Donna Karens nydelige parfyme og dusjgele!Tusen takk til alle som meldte seg på. Og Følg med videre det kommer helt sikkert flere konkurranser med flotte permier!

- Lifes

Love my family!

 

God kveld folkens!

Nå skal jeg fortelle dere litt om meg selv og mitt synspunkt om familien. Fordi jeg mener at familien er utrolig viktig. MIn største frykt er å miste noen jeg er glad, jeg kan ikke forestille meg et liv uten dem. Søkenene og foreldrene mine.

For oss som har begge foreldrene, blir det kanskje litt vanskelig å tenke oss til hvordan de som kun har en forelder eller ingen har det. Har dere noen gang tekt på hvor mye de egentlig gjør for oss? Det er ikke alle som er like heldige med foreldrene sine, så jeg skal ikke påstå at alle foreldre er perfekte. For det faktisk ikke mine heller. Men jeg setter kjempe stor pris på at de prøver sitt beste. Noen av oss undervurderer foreldrene, for alt vi ikke får eller alt vi ikke kan gjøre. Men noe er jeg helt sikker på (når det gjelder mine foreldre), de vil kun det beste for oss. Jeg kan ikke tenke meg til at noen ikke vil det beste for barna sine.Når jeg tenker over det, så er jeg glad min fjortis-periode er over. Det er vel den tiden man er falu over foreldrene sine?  Nå som jeg er 15 år, vet jeg hvor dum jeg var som var flau over det jeg egentlig elsket mest.

Hva mener dere om familien?

Festfin med hårbøyler!

Heisann folkens!

Idag ryddet jeg rommet og ordnet i sminke og hårproduktene mine. Det er så godt å komme til et ryddig rom, men over til det jeg skulle si. For jeg fant ut at jeg egentlig har en god del hårbøyler. I fjor var det veldig populært å bruke det, med tanke på at Blair i Gossip Girl satte standaren for hårbøyler høyt.

Nå som det er julsnart og tid for julenord så tenkte jeg at det ville være fint å bruke det som tilbehør for antrekket.

Her er noen av mine yndlingshårbøyler:


Jeg liker den fremste spesielt godt, for man ser så sofistikert ut med den :)

Jeg digger hårbøyla hennes!

Har dere noen gode julebordtips?

- Lifes

Cupcakes

 

Er dere inne på den "cupcakes-trenden"? Nei, det var ikke jeg heller, før jeg fikk se og smake noen ordentlig gode av ei vennine. Cupcakes har jo tatt nesten hele Norge med storm, og nå forstår jeg hvorfor.

Hvis det er en ting jeg virkelig elsker må det være godteri og andre søtsaker. For en stund tilbake var jeg innom bloggen til Mauela, kvinnen bak passion4baking.com. Og herregud som den damen kan bake! Hun er så flik altså.

Bare se på noen av kunstverkene hennes:


Dette er rene definisjonen på perfeksjonisme!


Naaam!

Ble dere fristet nå? For det ble virkelig jeg!

Kos dere masse. Og husk konkurransen lenger ned i bloggen!

 

Liker dere cupcakes?

 

-Lifes

 

Serien i mitt liv!

Halla folkens!

Jeg må bare fortelle dere om yndlingsserien min, One Tree Hill! Jeg bare elsker det! Syens at det er litt dumt at Payton og Lucas sluttet, det er liksom ikke det samme uten dem!

Likevel så klarer jeg ikke å slutte å tenke på den! Jeg elsker spesielt den episoden der Lucas og Payton gifter seg! Åh, den sagen på slutten der en man synger "in your wedding dress" , vet ikke hva den egentlig heter, men den er i hvertfall sykt fin!


<3

Også elsker jeg Sophia Bush, som spiller Brooke. Hun er så utrolig vakker og ser ut som en typisk snill og godhjertet veninne!


Åh, hun er bare så fiiin!

 

Har dere noen yndlingsserier?

 

Konkurranse; Vinn parfymesett fra DKNY

Heei! Da sparker jeg i gang en konkurranse.

Du kan vinne parfymesett fra DKNY! Det er en av yndlingsparfymene mine. De som har fulgt bloggen min tidligere vet hvor mye jeg elsker parfymer. Jeg har en stor parfymesamling!

Pakken innholder 30 ml parfyme (eau de parfum) og 100 ml shower gel. Dette er en gave som man selv kan bruke dersom man er jente, eller så kan man gi det videre som julegave. Konkurransen er ganske enkel. Du trenger bare så svare på følgende:

Hvilken julekalender går kl 18 00 på NRK-Super i år? 

Skriv svaret i kommentarfeltet. Husk eposten din slik at jeg kan kontakte deg. Konkurransen avsluttes på tirsdag, og da trekker jeg også ut en heldig vinner!

Husk: Jo flere ganger du skriver, jo større sjangs har du til å vinne. Lykke til!

Mobbing på blogg

Hei blogglesere!

Nå er det en stund siden jeg blogget. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, har altfor mye å gjøre om dagene. Men så er det sånn at jeg plutselig kan få skikkelig "blogglyst", og da vil jeg bare blogge!

Men nå har jeg lyst til å ta opp en viktig ting. For er det en ting jeg blir utrolig provosert av, er det mobbing. For en stund tilbake var jeg innom bloggen til voe, og da jeg gikk gjennom kommentarfeltet hennes ble jeg virkelig sjokkert. Der fant jeg nesten selve definisjonen på hva nettmobbing er! Hvordan kan folk være så utrolig følelsesløse? Kommentarer som hun får kan virkelig ødelegge et menneske. Mobbing er ikke godt på noen vis, jeg skulle bare ønske at det fantes en kur eller en drikk mot det, så vi bare kunne ha fått det vekk. Tenk hvor deilig det hadde vært dersom alle hadde vært snille og gode mot hverandre.(random bilde fra google)

Noen ganger kan folk bare legge igjen kommentarer eller si noe som kan såre andre, uten at de selv er klar over det. Andre ganger vil folk prøve å manipulere deg, bare for å svekke eller sette deg i dårlig lys. Desverre lever vi i en verden der alle vil det beste for seg selv, selv om det går utover ande.

Mitt råd er at uansett hva andre sier, skal man alltid stå for sitt, selv om man ikke har rett. Dersom man er redd for å bli stemplet som en dum eller svak person, så skal man uansett stå for sitt. Det er kun du som kan bestemme over deg selv og det du tror på!

Hvilken tanker har dere om mobbing?


Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no
hits