Tid for fredagskos!

Hei alle blogglesere!

Lenge siden sist, dere. Jeg har vært veldig opptatt i det siste, så har ikke hatt så mye tid til bloggen, dessverre..Men i dag kommer jeg til å ta det helt med ro. Har kjøpt inn masse snacks, og skal kose meg med x-factor. GO ATLE OG MO!!

Tente stearinlys, blir så kos i heimen!
- Hvem heier dere på i x-factor?

- Hva skal dere gjøre i kveld?

Håper alle får en fantastisk fin fredagskveld, uansett hva dere måtte finne på å gjøre! :)

- Lifes

Fletter

Hei blogglesere
Jeg har meld meg inn på bloggkonkurransen til Voe. Så derfor har jeg lagt ut dette bildet. Dette er mitt beste hårtips. Jeg hadde blitt veldig glad dersom jeg vinner konkurransen.
Dette er en frisyre som passer utrolig godt dersom du skal på fest og vil se litt elegant ut. Den er også utrolig fin å lage til f.eks julebord og jentekvelder!
Synes at premien ser så utrolig fin ut, men det er dumt at den koster så mye. Jeg håper jeg vinner, trenger virkelig en slettetang, i og med at jeg er ganske glad i å holde på med hår!


Hun har bare helt utrolig nydelig hår.


Håper dere likte begge frisyrene!
- Lifes

Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no
hits