You can't fake quality anymore than you can fake a good meal.

Hei søte blogglesere! 

Jeg har nettopp kommet hjem fra en kjempe koselig dag hos mine besteforeldre! 

Vi har koset oss masse med både mat og snacks. De hadde laget en utrolig god middag, nemlig fårikål, beste jeg har smakt på lenge! Jeg vet at fårikål egentlig er vårmat, men hvem bryr seg? Smakte himmelsk uansett :)  Syntes det er så koselig når familien samles ilag. Men nå skal jeg lage en god kopp te og starte på en bok jeg har lånt ''Noen kjenner mitt navn''. 

 Her er et bilde av middagen:

 

Jeg elsker høsten, synes det en koselig årstid :) skal lage et innlegg kun om høsten litt senere.

Siden innlegget handler om god mat, slenger jeg ut et sitat:

 ''You can't fake quality anymore than you can fake a good meal.'' - William S. 

Vi Blogges!

 


BeFunky

 Heisann kjære lesere! 

Dere har sikkert lagt merke til at jeg elsker bilder, spesielt redigere bilder. 

For noen dager siden kikket jeg innom App Store for å finne et bra redigeringsprogram til Iphonen min, jeg fant veldig mange, men det var en jeg likte aller best. Appen heter Befunky, og jeg elsker alle funksjonene ved det programmet.  Her er ett bilde jeg har tatt med BeFunky: 

Anbefaler også Instagram, det er også en ganske grei App! Vet dere om noen kule apper?

Every once in a while

Tidligere har jeg nevnt at jeg elsker One Tree Hill, og det gjør jeg fremdeles. Jeg elsker både de gamle og de nye sesongene. Gleder meg til at neste sesong kommer ut. Til min store fortvilelse, blir det også siste sesong. 

"Every once in a while people step up, they rise above themselves. Sometimes they surprise you, and sometimes they fall short. Life is funny sometimes, it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope in the words of children, in the bars of a song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back."

              

Spohia Bush blir bare vakrere for hver sesong. Hun er faktisk hovedgrunne til at jeg ser OTH, også synes jeg at de tar opp viktige temaer i noen episoder. 

Liker dere One Tree Hill?

-Lifes 

Tilbake etter en lang pause!

Endelig er jeg tilbake etter en veldig lang pause. Det skal bli godt å skrive litt, åh som jeg har savnet dette. Det er ca. 9 måneder siden jeg sist postet et innlegg. 

Nå holder jeg på å ordne en header, så dette skal bli bra! 

                                           

Vi blogges! 

 

-Lifes 


Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no
hits