Dere er fantastiske!

Heia alle sammen!

Jeg vet jeg ikke sier det ofte nok, men dere skal vite det at jeg elsker dere! Dere er grunnen til at jeg blogger. Av dere får jeg motivasjon til å blogge og jeg blir på den måten en bedre blogger. Jeg elsker å se i kommentarfeltet mitt, for der er det bare fine kommentarer. Og jeg setter virkelig pris på at dere orker å komme innom siden min!


Har lagt ut dette bildet tidligere, men det er bare for å vise mye jeg "hjerter" dere :)

Love Lifes ♥

Elsker fletter!

God kveld søtinger!

Husker dere at jeg la ut et bilde der dere kunne velge om jeg skulle legge ut flere bilder (noen innlegg under)? Vel, mange av dere sa at jeg skulle legge ut flere bilder! Og her er noen andre bilder av håret til min flotte vennine! Åhh, elsker håret hennes!


Se så glansfult.

Også noen andre fletter:

 

Liker dere fletter?

Også en ting til. Jeg er med på blogg vs blogg for første gang. Synes det er skikkelig spennende :) Så hvis dere liker bloggen min hadde jeg blitt så glad om dere kunne stemt på meg! Alt dere behøver å gjøre er å gå inn her og skrive "lifes" i kommentarfeltet!

- Love Lifes♥

Sminketips!

 

Det skal ikke så veldig mye sminke til for å få deg til å se frisk og opplagt ut.  Hverdagssminken består av et par produkter som fremhever din naturlige skjønnhet. Om hverdagen er det lurt å ikke bruke så veldig mye sminke, da det fort kan gå over til å bli veldig unaturlig, men på fest kan man selfølgelig bruke mer. Det er lurt å skille mellom hverdag og fest, så her har jeg skrevet et par tips til hverdagssminke som jeg leste på internett for litt siden.

 

1. Først og fremst er det lurt å påføre mye fuktighet i fjeset før man starter å sminke seg. Her kan du bruke en billig fuktighetskrem, det viktigste er at ansiktet er fuktig. Dette fordi de tørre partiene kan skille seg ut, og gir en ujevn farge.

 

2. Start så med en foundation for å jevne ut hud og farge. Det er viktig at du finner en foundation som matcher din hudfarge. Du kan også bruke solpudder hvis du liker det bedre (Jeg bruker solpudder fra guorlain, i og med at jeg liker det bedre) Når jeg bruker solpudder tar jeg noen lette støk over kinnbeina, panna og andre partier som haka.

 

3. Deretter påfører du et tynt lag med maskara, husk: Jo flere lag du påfører, jo tykkere blir vippene. Det er også en mulighet for å bruke øyenskygge, men da er det viktig å få det til å se naturlig ut. Jeg har en fra loreal i hverdagspungen min, og har rosa nyanser. Er godt fornøyd med den. Tilslutt kan du gjerne bruke en lipgloss eller en lipbalm. Jeg bruker Smiths rosebud. Den har en utrolig god smak av mint (unngå å spise, hehe) og har en ganske naturlig og fin farge.

 

 

Jeg bruker ikke så mye sminke som jeg har vist på disse bildene, det er bare et lite utvalg. Man må ikke overdrive med sminken, for da ser det ikke naturlig ut.


Og husk: Sov aldri med sminke, dette for å unngå uren hud.

Likte dere tipsene, og hva bruker dere? Mye, lite?

- Lifes

 

Mine bilder

Som mange andre personer, er jeg glad i å ta bilder! Jeg har ikke akkurat det beste kameraet (skal ønske meg det til bursdagen min), men likevel så liker jeg å ta bilder. Jeg har jo merket at det er mye artigere å ta bilder med et ordentlig speilrefleks. Men her er likevel noen av mine yndlingsbilder:


Er ganske glad i dette bildet. Det er faktisk tatt med min Iphone :)

 

Hver gang jeg ser dette bildet, vil jeg bare plukke ut sjokoladene og spise dem opp! Åh, jeg vil ha sjokkis!

 

Kan ikke noe for det, men jeg bare elsker fargene på dette bildet. Får egentlig lyst på dette også.


Også liker jeg veldig godt bildet av favoritt parfymen min! Den lukter himmelsk.

 

Dette er noen bilder jeg er gald i! Var det noen dere likte?

- Lifes

Min yndlings foundation

 

Hei folkens!

Jeg ville bare anbefale en god foundation til dere. Denne har jeg brukt siden sommeren og jeg bare elsker den. Det var damen på Parfymelle som anbefalte den, hun mente at den var undervurdet, og det skjønner jeg godt, for den er rett og slett fantastisk! Huden blir silkemyk og ser skikkelig fresh ut! Et minus for litt sterk lukt, ellers er den supergod!

Den kosetet litt over 300 kroner, men er verdt det. Dior har så god sminke altså!

Jeg liker også at den gir et naturlig resultat, jeg har aldri klart foundation som ikke passer min hudfarge, det ser bare falskt ut. Også er det litt gøy at den ikke helt flytende, for da blir det mindre søl!

Nå vil jeg bare vite: Bruker du foundation, i såfall hvilken?

-Lifes

 

 

Love my bestfriends hair!

God kveld mine utrolig søte blogglesere!

Jeg skal vise dere et bilde av en hårfrisyre jeg har laget. Har lagt ut dette bilde tidligere, men det er jo så lenge siden og da hadde jeg bare noen få lesere. Nå har jeg mange flere, og jeg bare elsker dere :D I hverfall, så skal dere få se et bilde av håret til min vakre vennine. Er det mulig å ha så fint hår eller?? Det er skikkelig fint altå, tykt, langt, mykt og glansfullt. Elsker det bare :)

Norges vakreste hår (hahah, wannabe facebook)

Vil dere se flere bilder av håret hennes? Har mange på lager!

-Lifes

 

Jukser blogg.no med topplista?

Nå skal jeg fortelle dere noe, og før dere skal få lese det jeg har litt mistanke om, skal dere få vite en ting: jeg gjør ikke dette for å henge ut noen mennesker, eller for å være frekk, men KUN for å få klarhet og litt rettferdighet når det kommer til bloggverden!

Jeg er en flittig bloggleser. Jeg leser omtrent alle de største bloggene i Norge, men spesielt de som er på blogg.no.  Tidligere har jeg ikke brydd meg noe om lesertallene og statistikken til disse bloggene, men siden Ida Wulff kom med det rykte om juksing angående Voe, har jeg blitt mer oppmerksom.

Hvordan er det mulig at Voe har nesten 116 000 lesere på blogglisten.no (idag), mens hun har litt over 56 000 lesere på blogg.no? Og for noen dager siden hadde hun bare ca 7000 lesere på blogglisten.no, mens hun hadde ca 50 000 lesere blogg.no?? Hun har jo trossalt bare lagt ut ett innlegg til nå siden 2. juledag! Jeg har ikke noe imot henne personlig, men synes at det er urettferdig at hun skal få alle de godene hvis det er juks med lesertallene. Bare tenk at hun fikk dra på språkreise, synge på vg lista, sponset masse andre produkter osv. Jeg er ikke misunnelig, og egentlig ønsker jeg hvert enkelt menneske kun det beste, så fremt de fortjener det da!

Jeg tok å lagret dette bildet med vennina min sin pc da jeg så det. Og nå ser dere kanskje hvorfor jeg blir forvirret? Dette er tatt 28.12.10

Og her ser dere hvordan det så ut på blogg.no 28.12.10

Det er også mye annet som får meg til å reagere slik som jeg gjør nå. Blant annet står det at Linni Meister har  12000 lesere, men hun er ikke engang på blogglisten.no. Det virker egentlig bare slik at hun er på listen for å ha noen kjendiser der. Og hun har ikke spesielt mange komentarer heller, det er bare å stikke innom bloggen hennes, så skjønner dere hva jeg mener.Her kan dere se at Linni ikke er på blogglisten.no. Jeg fikk ikke med hele, men dere kan selv sjekke det på blogglisten.no

Og hun har jo ikke akkurat flest kommentarer. Jeg får ca 30-40 kommentarer når jeg bare har 100 lesere, mes hun har mye mindre enn meg og har 12000 lesere!

Jeg liker Linni, og synes at hun er supersøt. Likevel mener jeg at rett skal være rett!

Og 28. desember stod det at Julia Nyland bare hadde 2600 lesere på blogglisten, mens hun hadde 19 000 lesere på blogg.no. Ærlig talt  altså, hvem er vel interresert i å lese om chihuahuaen hennes, bikbok og festene hennes? Ikke frekt ment, men dere ser vel poenget mitt. Hun har heller ikke så mange kommentarer til å ha så mange lesere.

Jeg har bare sett på tallene til nå, og kanskje det ikke er rart at jeg blir forvirret? Det virker som om blogg.no ikke vil ha nye bloggere på listen, fordi det tjener best med det "gamle" bloggerne som alltid har vært der. Dette er noe jeg har tenkt på i en god stund nå. Tidligere elsket jeg bloggen til f.eks Voe, men nå blogger hun nesten ikke, må vel inrømme at jeg har gått lei, og jeg vet at jeg ikke er den eneste. Jeg synes bare at dette blir urettferdig, fordi at det er så mange som prøver hardt for å komme på topplista, men at dette ikke går pga litt triksing med tallene?

Jeg sier ikke at dette stemmer, men det er vel verdt å tenke over? Hva tror dere?

- Lifes


Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no
hits