Jukser blogg.no med topplista?

Nå skal jeg fortelle dere noe, og før dere skal få lese det jeg har litt mistanke om, skal dere få vite en ting: jeg gjør ikke dette for å henge ut noen mennesker, eller for å være frekk, men KUN for å få klarhet og litt rettferdighet når det kommer til bloggverden!

Jeg er en flittig bloggleser. Jeg leser omtrent alle de største bloggene i Norge, men spesielt de som er på blogg.no.  Tidligere har jeg ikke brydd meg noe om lesertallene og statistikken til disse bloggene, men siden Ida Wulff kom med det rykte om juksing angående Voe, har jeg blitt mer oppmerksom.

Hvordan er det mulig at Voe har nesten 116 000 lesere på blogglisten.no (idag), mens hun har litt over 56 000 lesere på blogg.no? Og for noen dager siden hadde hun bare ca 7000 lesere på blogglisten.no, mens hun hadde ca 50 000 lesere blogg.no?? Hun har jo trossalt bare lagt ut ett innlegg til nå siden 2. juledag! Jeg har ikke noe imot henne personlig, men synes at det er urettferdig at hun skal få alle de godene hvis det er juks med lesertallene. Bare tenk at hun fikk dra på språkreise, synge på vg lista, sponset masse andre produkter osv. Jeg er ikke misunnelig, og egentlig ønsker jeg hvert enkelt menneske kun det beste, så fremt de fortjener det da!

Jeg tok å lagret dette bildet med vennina min sin pc da jeg så det. Og nå ser dere kanskje hvorfor jeg blir forvirret? Dette er tatt 28.12.10

Og her ser dere hvordan det så ut på blogg.no 28.12.10

Det er også mye annet som får meg til å reagere slik som jeg gjør nå. Blant annet står det at Linni Meister har  12000 lesere, men hun er ikke engang på blogglisten.no. Det virker egentlig bare slik at hun er på listen for å ha noen kjendiser der. Og hun har ikke spesielt mange komentarer heller, det er bare å stikke innom bloggen hennes, så skjønner dere hva jeg mener.Her kan dere se at Linni ikke er på blogglisten.no. Jeg fikk ikke med hele, men dere kan selv sjekke det på blogglisten.no

Og hun har jo ikke akkurat flest kommentarer. Jeg får ca 30-40 kommentarer når jeg bare har 100 lesere, mes hun har mye mindre enn meg og har 12000 lesere!

Jeg liker Linni, og synes at hun er supersøt. Likevel mener jeg at rett skal være rett!

Og 28. desember stod det at Julia Nyland bare hadde 2600 lesere på blogglisten, mens hun hadde 19 000 lesere på blogg.no. Ærlig talt  altså, hvem er vel interresert i å lese om chihuahuaen hennes, bikbok og festene hennes? Ikke frekt ment, men dere ser vel poenget mitt. Hun har heller ikke så mange kommentarer til å ha så mange lesere.

Jeg har bare sett på tallene til nå, og kanskje det ikke er rart at jeg blir forvirret? Det virker som om blogg.no ikke vil ha nye bloggere på listen, fordi det tjener best med det "gamle" bloggerne som alltid har vært der. Dette er noe jeg har tenkt på i en god stund nå. Tidligere elsket jeg bloggen til f.eks Voe, men nå blogger hun nesten ikke, må vel inrømme at jeg har gått lei, og jeg vet at jeg ikke er den eneste. Jeg synes bare at dette blir urettferdig, fordi at det er så mange som prøver hardt for å komme på topplista, men at dette ikke går pga litt triksing med tallene?

Jeg sier ikke at dette stemmer, men det er vel verdt å tenke over? Hva tror dere?

- Lifes


  67 kommentarer

Postet av: CAROLINE MARIA
Det skal jeg fortelel deg: for et par dager siden hadde blogglisten.no noen problemer med sin statistikk så det sto at alle hadde mange tusen mindre lesere enn det de egentlig hadde! Jeg hadde 700 lesere på blogglisten en dag, men her på blogg og google var det egentlig 2500 lesere :) de har fikset det opp nå så nå skal statistikken gå helt greit :)
02.01.2011, 16:08
URL: http://carolinemaria.blogg.no
Postet av: kvikky
Tror ikke voe eller blogg.no gjør noe med lesertallet til voe. jeg synes det var rart jeg også, men hun får jo også sinnsykt mange kommentarer. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal tro, men tror ikke noen jukser.
02.01.2011, 16:09
URL: http://kvikky.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Caroline Maria: Caroline Maria: Jeg er bare litt nysgjerrig.. Synes det er så mye tull med disse listene, men sier ikke at det jeg skriver er helt sant. Vil bare høre litt andre meninger siden jeg er forvirret :) Det står også at hun hadde 116 000 lesere igår, mens på blogg 56 000 og noe, så noe galt må det iallefall være. Snakker ikke kun om voe her, da. De andre på topplisten har også rare tall i forhold til blogglisten.
02.01.2011, 16:16
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: ♠Tuva
jeg ble faktisk ganske forvirret jeg også ... Jeg vet egentlig ikke akkurat helt hva jeg skal tro ... Kanskje og dette er bare en tanke ... At blogg.no ikke vil ha flere på topplisten og ikke vil ha en ny en på første plass fordi at de tjener utrolig bra på voe. (jeg har ikke noe i mot voe eller de andre som er på topplisten, men tenk deg om. Voe ligger alltid med flere ti tusen lesere enn de som er på andre plass. Og hun går bare oppover når det ikke er noe helligdager eller ferier, og det er ganske rart hvis jeg og andre venninner har hørt at det er mange som sier at de ikke gidder å lese bloggen hennes lenger ... Er ikke det litt rart da, han statistikken hennes plutselig går opp når det er maange flere personer som har sagt at de ikke leser bloggen hennes lenger og kanskje kommer innom en gang i måndten ... Kanskje blogg.no viser statistikken på sidevisninger i steden for besøkere ? Ikke vet jeg, og alt dette er er bare det jeg har hørt og litt fra mine tanker.
02.01.2011, 16:17
URL: http://myrubygoodis.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Tuva: Det er akkurat derfor at jeg også blir forvirret! Synes at det er bra at noen også tenker over det ;)
02.01.2011, 16:20
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
er forvirret jeg også...
02.01.2011, 16:21
URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no
Postet av: Ida Lyrics
jeg vet ikke om de jukser med topplista, men de har vaffal muligheten til å gjøre det..ja..
02.01.2011, 16:21
URL: http://www.lyrics.blogg.no
Postet av: ailicec
Har ikke visst om dette, men kanskje det er sant:-)
02.01.2011, 16:21
URL: http://ailicec.blogg.no
Postet av: Væråmoen
Ja akkurat det samme har jeg sett! :-ooo

Ikke bra! :/
02.01.2011, 16:24
URL: http://www.varamoen.blogg.no
Postet av: Elisabeth
Jeg har lest noe tidligere om at blogglisten.no og blogg.no teller forskjellig. Den ene teller sidevisninger, mens den andre teller antall ip-adresser eller noe. Husker ikke hvem som gjør hva.
02.01.2011, 16:24
URL: http://enfattigstudent.blogg.no
Postet av: Karoline Holgersen
caroline maria sier jo her hva som var problemet, og jeg tror ikke blogg.no driver og jukser med lesertallene, det hadde jo vært veldig teit da..

og forresten, så dro ikke voe på språkreise fordi hun ligger på førsteplass på topplista..
02.01.2011, 16:27
URL: http://karolineholgersen.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Karoline Holgersen: Jo, hun fikk sponset språkreisen av EF? Har du ikke sett at hun reklamerer for dem på bloggen sin? "Gjør som VOE, dra på språkreise", hun har til og med den der nå. Jeg tror EF valgte å sende henne fordi det er mange som ser opp til henne, og på denne måten skaffer de seg selv mange kunder.
02.01.2011, 16:29
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: Ingerid - kommenterer tilbake
Jeg er forsåvidt enig der. Jeg er lei av å lese bloggen til Voe, synes hun skryter så mye... Det er litt sånn 'i dette året har jeg vært på Alice in Wonderland osv, og SE på det stygge bildet NRK tok av meg' ogsånn. Jeg synes det er mange bloggere som fortjener plassen til Voe, selvom hun er flink til å skrive. Men det er kanskje litt rart hvis blogg.no jukser... : s
02.01.2011, 16:30
URL: http://www.miniatyrer.blogg.no
Postet av: Elise - kommenterer alltid tilbake!
Jeg tror ikke noen jukser, men som Caroline Maria sa; det har vært tull med blogglisten der, men det er fikset nå. Det er forskjellige tellere på slike topplister, og hvis dere ser på julianyl.com: på blogguraten står det at hun er på 1 plass, men dette er litt annerledes. Så husk at det er forskjellige tellere!

Og voe betalte for språkreisen sin selv, hvis jeg ikke tar helt feil! Men hun er kjendis, og blir behandlet som kjendisene. En dans på roser. Det er i grunn kjipt for oss andre, men dette må vi leve med.

Intressangt tema!
02.01.2011, 16:34
URL: http://www.elisema.blogg.no
Postet av: andrea
Sv: Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre, virkelig!
02.01.2011, 16:36
URL: http://www.andreaadorable.blogg.no
Postet av: Vibecke og Tonje
Tusen takk for fin kommentar :) Jeg kan ikke se innlegget ditt, merkelig !

Veldig fin blogg du har :-D

-Tonje
02.01.2011, 16:37
URL: http://www.viitoos.blogg.no/
Postet av: mittfristed
syns det er noe rart ja, det stemmer lisom ikke helt det der..noe rart er det..
02.01.2011, 16:37
URL: http://mittfristed.blogg.no
Postet av: Maria Hole
jeg tror det er juks :p for regine stokke har hatt mange flere lesere enn voe noen gang har hatt, men uansett så var voe eller ida wulff (?) på førsteplass hele tiden -.-
02.01.2011, 16:38
URL: http://www.mariahgangstad.blogg.no
Postet av: mittfristed
Godt sakt Maria Hole
02.01.2011, 16:40
URL: http://mittfristed.blogg.no
Postet av: Silje Rimstad & Romhus Kry
Vet ikke hva jeg skal tru. Blir litt forvirra når listene sier helt forskjellige ting!
02.01.2011, 16:40
URL: http://siljerims.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Maria Hole: Ja, du sier noe der. Også skjønner jeg ikke hvordan linni kan være på 6 plass når hun ikke er oppført på blogglisten engang? I tillegg har hun kun 5-10 kommentarer på hvert innlegg.. Man blir jo litt forvirret.
02.01.2011, 16:43
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: fashionalmanac
Jeg tror det er litt juks ute å går på topplisten til blogg.no
02.01.2011, 16:44
URL: http://fashionalmanac.blogg.no
Postet av: GoldenHair
Det er veldig rart egentlig...
02.01.2011, 16:44
URL: http://goldenhair.blogg.no
Postet av: Martine
Det er litt rart det der ja..

sv; hehe, takk! :-)
02.01.2011, 16:47
URL: http://mh3.blogg.no
Postet av: <3hilde
sv; nta, tusen takk! :))
02.01.2011, 16:47
Postet av: silje - legg meg til som venn! ;-)
sv; seriøst? du gjør meg glad, hehe! :)
02.01.2011, 16:47
URL: http://siljerawrr.blogg.no/
Postet av: Sissel
Blir forvirra selv jeg. Egentlig så håper jeg at 2011 skaffer blogg.no NYE mennesker som kan rulle topplista MYE bedre en voe osv. HVEM vil lese om nye klær hver jævla dag uansett?
02.01.2011, 16:48
URL: http://sisselmarsbarn.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Sissel: Hm, jeg har ikke noe imot voe generelt. Supersøt jente med fin blogg. Eller likte bloggen bedre før, da skjønte jeg hvorfor hun var på 1 plass. Men nå som hun ikke har blogget mer enn 1-2 innlegg siden 26 desember skjønner jeg virkelig ikke hvordan hun enda kan være på 1 plass, med 50 000 lesere. Det er så utrolig rart. Nesten ingen nye blogger har kommet på topplisten siden februar ifjor, og det synes jeg er MERKELIG.
02.01.2011, 16:54
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: Lisa
Da jukser blogg.no med mine tall også, men det tviler jeg sterkt på. På blogg.no har jeg 5-600 lesere, og på blogglisten har jeg 2000 i gj.snitt! Jeg tror heller at det er besøkstellerne på de forskjellige tjenestene som ikke klarer å telle helt riktig. Husk også at det som står på blogg.no er antallet besøkende dagen før.

For å komme på blogglisten.no må man vel ha ikonet demmes på bloggen sin for å være med på listene demmes.

Det kan også hende forskjellen kommer av at noen teller ikke starter på nytt på samme klokkeslett. Noen starter kanskje kl 00:00, og noen seinere på natten.

Jeg syns egentlig ikke det er rart, og jeg tror heller det er noen av tellerne som har noen svakheter.
02.01.2011, 16:56
URL: http://bloggdesignet.blogg.no
Postet av: Anne Sofie Strandenes
Jeg har faktisk flere ganger opplevd at blogg.no har slettet statistikken min! Ene øyeblikket viser statistikken 400 lesere på en dag, og det neste viser den 0... Jeg tror de mikser og trikser litt slik de vil, egentlig. Og det er utrolig leit for dem som bruker mye tid på bloggen sin, og ikke får noe igjen for det.
02.01.2011, 16:58
URL: http://asofies.blogg.no
Postet av: Rikke Dusmanu
Jeg er en fast leser av voe sin blogg, men er enig at jeg vil ha noen nye topp bloggere.Kanskje en som blogger mer en voe. Jeg har ingenting imot henne eller noe men forsatt
02.01.2011, 16:58
URL: http://rikkedusmanu.blogg.no
Postet av: Evamuffe
Jeg har hørt at det finnes en kode som gjør at man kommer på topplista på blogg.no, var en som var sånn ca. midt på og når jeg trykka på den kom jeg inn på en side der det sto no ala henning er savnet, vær så snill å hjelp oss! eller no sånt, og der var det jo ingen kommentarer! Tusen takk for kommentarer på bloggen min og godt nyttår ;)
02.01.2011, 17:00
URL: http://evamuffe.blogg.no
Postet av: Madelene Lisella
Enig med at det er urettferdig at voe er på første plass, viker ikke som om hun tar det seriøst i det hele tatt. Da syntes jeg heller annais eller noen skulle få sjansen :)
02.01.2011, 17:01
URL: http://lisella.blogg.no
Postet av: karoline
fin blogg du har ! designet ditt var kjempefint :)
02.01.2011, 17:02
URL: http://karoliinesg.blogg.no
Postet av: Katrine - My fashion diary
Er veldig enig! Syns det er sykt urettferdig at det skal være sånn.
02.01.2011, 17:03
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: Ingvild
Hun har sikkert mange lesere, alle jeg kjenner leser bloggen hennes eller har lest den! Men det er sikkert noe juks også, sånn som evamuffe skriver så var det en dag hvor "Henning er savnet" var på sjette plass eller noe, og den hadde ETT INNGLEGG (om at Henning var savnet) og det innlegget var postet samme dag, med ingen kommentarer... Så det går an å jukse seg opp på topplista, men jeg tror faktisk ikke voe gjør det.. Selvom jeg ikke skjønner hvorfor folk gidder å lese bloggen hennes, når hun aldri blogger?
02.01.2011, 17:03
URL: http://mulse.blogg.no
Postet av: Tanika
Sinnsykt bra skreve, syntes at voe fortjener en bra plass men det er mange som jobber harerde og hun blogger ikke intressant lenger utifra det jeg mener, hun blogget en gang til dagen fra 1.des-24.des bare vinner av den julekalenderen ... :-))
02.01.2011, 17:04
Postet av: Marita Solheim
sv : takk! din blogg er veldig bra :D
02.01.2011, 17:04
URL: http://www.maritasunshine.blogg.no
Postet av: Andreas Nickolai
Det er ikke så rart hvis Linni sin blogg ikke er på blogglisten.no da, for man må faktisk registrere seg der selv. Det er ikke en liste man kommer på automatisk uten å ha en 'bruker' der. Kanskje du burde sjekke ting litt nøyere før du uttaler deg om slike ting :) Teit.
02.01.2011, 17:06
URL: http://www.AndreasNickolai.com
Postet av: Lene Duus - lene.duus@live.no
dette har jeg også lurt på. Og stadigvekk er det nye bloggere som tyker rett til topps på listene. Som f.eks nå.. om du ser på lista så er Idajakobsen kommet opp med 11.000 lesere, hun ligger ikke på blogglisten.no, og har ikke hatt mer enn 500 lesere per dag di siste ukene. Dette syns jeg er merkelig. Men for all del, det kan jo være hun faktisk har jobba ræva si av for å komme dit?

men jeg er forferdelig enig med deg. Noe muffins er det hvertfall!
02.01.2011, 17:06
URL: http://leneduus.blogg.no/
Postet av: Charlotte Louise
sv: Tusen takk for hyggelig kommentar!! :D

hm, bra du tar opp dette temaet. mange som lurer! men jeg vet blogg.no har hatt noe feil med statistikken, men ikke slik at de har fått flere lesere de som ligger på topplista, men faktisk færre! :)

men tror det skal være fikset opp i nå.
02.01.2011, 17:09
URL: http://charlottelouise.blogg.no
Postet av: pernilleellefsen
sykt om det er sant at de jukser..

//sv, awii-takk :)
02.01.2011, 17:13
URL: http://pernilleellefsen.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Andreas Nickolai:

Greit, men det samme med Tone som ikke har blogget siden 10 desember. Hvordan kan hun fremdeles være blant de mest leste? Jeg blir bare forvirret altså.
02.01.2011, 17:16
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: anonym
du vet at hun meldte seg på språkreisen og betalte for det selv !
02.01.2011, 17:19
Postet av: Lifes♥
anonym:

Nei, det tror jeg virkleig ikke at hun gjorde. Hvorfor skal hun la Ef reklamere gratis for henne på bloggen sin? Hun har aldri sagt at hun har betalt for det selv. Selvfølgelig gjør EF dette for å få flere kunder.
02.01.2011, 17:22
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: Sara Berget
Vet ikke helt jeg:-)

SV: koselig at du er fast leser!<3
02.01.2011, 17:28
URL: http://sbergeet.blogg.no/
Postet av: Marte
Endelig noen som er enige her! Voe har ikke blogget i hele desember, så hvorfor hun fortsatt er på førsteplassen lurer jeg på. Rett skal være rett ja, og når hun tar seg "ferie" fra bloggen, burde hun jo rykke ned et par plasser. Det finnes faktisk en god del blogger som er bedre enn hennes. Hun kan vel ikke ligge på førsteplass i all evighet? Da synes jeg hun bør gjøre seg fortjent til det i hvert fall.

Takk for kommentar forresten :)
02.01.2011, 17:49
URL: http://www.martehvidsten.blogg.no
Postet av: // piapaj
oii , jeg aner ikke .. men jaja :)
02.01.2011, 17:51
URL: http://piapaj.blogg.no
Postet av: Andrine <3
Kjempefin blogg :)
02.01.2011, 18:10
URL: http://andipandy11.blogg.no
Postet av: May-Liz
sv ; ja det gjør jeg ! har konkurranser i en gang i måneden ca.!

Og bare for å skyte inn noe om de du har skrevet, så kan jeg vel bare si, man vet aldri! Nå kan alle jukse.
02.01.2011, 19:09
Postet av: Emilieephoto
Kul blogg! :D
02.01.2011, 20:18
URL: http://emiliephoto.blogg.no
Postet av: ♥ hanna gulbrandsen
Hmm, ble nysgjerrig selv nå! Kan godt være du har riktig, ikke vet jeg. :)
03.01.2011, 01:57
URL: http://hannagulbrandsen.blogg.no
Postet av: Gry Elisabeth
Skjønner du blir forvirret, men tror ikke det er noe mystisk på gang ;) Uansett så slutter jo Voe og blogge nå, om du ikke har sett det! :)
03.01.2011, 01:58
URL: http://gryeb.blogg.no
Postet av: HENRIETTE
jeg aner ikke, :p
03.01.2011, 18:27
Postet av: tonje
Har lurt litt på det samme..
03.01.2011, 18:29
URL: http://www.tonjensin.blogg.no
Postet av: idawisth
det tror jeg den gjør! blir forvirret..

sv - tusentakk for kommentaren<3 ha en fin kveld :D
03.01.2011, 18:49
URL: http://idawisth.blogg.no
Postet av: Lifes♥
Gry Elisabeth:

Jo jeg har sett det. Dette var ikke noe angrep mot VOE, for jeg liker henne. Men jeg synes at lesertallene var så forskjellige og dette virket bare forvirrende. Men personlig skal du vite det at jeg ikke har noe mot henne.
03.01.2011, 23:42
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: Rosagriz//du får tilbake
Virker litt sånn...
04.01.2011, 15:01
URL: http://rosagriz.blogg.no
Postet av: Clarity - Offisiell Hjemmeside
Så fin blogg du har :) Virker ltit sånn ja...
05.01.2011, 19:42
URL: http://clarityy.blogg.no
Postet av: Linn Margrethe- kommenterer tilbake
virker sånn jaa.. enig med deg!

ha en fin kveld :)
05.01.2011, 21:40
URL: http://linnsrareverden.blogg.no
Postet av: Sandracb
forvirrendes .. gjett om
05.01.2011, 23:30
URL: http://sandracb.blogg.no
Postet av: henriette
forrvirret jeg også, shit det var stor utrolig stor forskjell da på blogglisten og blogg.no! virker kanskje som du har rett! fin blogg
06.01.2011, 00:58
URL: http://henrietteang.blogg.no
Postet av: elise i usa
syns det er veldig teit det der med topplista ja. veldig forvirrende og mistenkellig egentlig! og, haha.. dette er HELT KLART et angrep mot voe....lol...nei? syns det er bra noen i det hele tatt tar det opp! har lenge tenkt på å skrevet et slikt innlegg. men kommentarene kan vel skylles at hun må godta dem..eller gjør hun ikke det hun kanskje? følger ikke med på henne, så la gå :D

sv: det forklarer saken :) jeg bruker kameraet til mamma, canon sx10is :) (tror jeg) har veldig lyst på speilrefleks, tror jeg skal spare opp snart :) det at profilbildet er nederst i innleggene er et mysterium.. har prøvd å fikset det veldig lenge nå.. tror jeg skal finne noen som kan hjelpe meg i nærmeste framtid, for det ser jo ræva ut :) samt det at jeg har hatt lyst til å ha midtstilte innlegg igjen.. men vi får se! har veldig lyst på et helt nytt design også.. har ei venninne som er veldig flink med dette, så skal muligens spørre henne om hun kunne gitt meg noen gode råd om hva jeg kunne gjort :) så bra at du likte bildene, tusen takk!

ha en fin dag :)
06.01.2011, 07:10
URL: http://elisebear.blogg.no
Postet av: trine
SV; takk, så bra du syntes d :-D men betalte ikke voe språkreisen selv? syns familien hennes virker som en rikmannsfamilie, bare ved at jeg ser huset hennes og alt hun er med på og reiser rundt omkring i verden. London, Paris osv... Hun tjener fett på bloggen iallefall :/
06.01.2011, 11:44
URL: http://trineml.blogg.no
Postet av: Lifes♥
TRINE:

Nei, jeg tror ikke hun betalte den selv, for det har hun aldri sagt. Jeg har ikke noe imot henne, men hun pleier ikke alltid å skrive hva hun fikk sponset. Også hadde hun en annonse fra EF på bloggen , der det stod "gjør som voe, dra på sråkreise", spør du med er det helt tydelig at hun fikk det sponset. Ida Wulff og ulrikkelund er andre som har reiset med EF, da kan man se et mønster, og det er at mange toppbloggere får slike reiser sponset fordi det er bra for firmaet. London-turen var det TV2 som betalte for hun var på oppdrag for God Kveld Norge. Men Paristuren vet jeg ikke altså. Men det sod på VG at hun tjente 600 000 på bloggen i året. Og det er jo sykt.
06.01.2011, 11:51
URL: http://lifes.blogg.no/
Postet av: Karoline Holgersen
Karoline Holgersen: Jo, hun fikk sponset språkreisen av EF? Har du ikke sett at hun reklamerer for dem på bloggen sin? "Gjør som VOE, dra på språkreise", hun har til og med den der nå. Jeg tror EF valgte å sende henne fordi det er mange som ser opp til henne, og på denne måten skaffer de seg selv mange kunder.

Ikke for å gjøre noe stor sak av dette, men jeg kjenner godt hun ene hun var på språkreise med. De ble gode venner og voe har selv sagt til denne personen at hun har betalt alt selv. Tror ærlig talt ikke hun ville stått og lygd henne rett opp i trynet!
16.01.2011, 18:20
URL: http://karolineholgersen.blogg.no
Postet av: kathrine <3
Jeg synes det er ganske merkelig at Voe ligger på 5.plass, selv om det er 1. måned siden hun slutta å blogge. En anen ting som er merkelig er at 15.000 jennter/gutter gidder å trykke på bloggen hennes, spesielt når man vet at det ikke kommer nye innlegg på en stund. For min del tror jeg at Voe har fått sponset et par tusenlapper av språkreisen, resten har hun sikkert betalt selv. Tror det er en sammenheng, når de reklamerer at hun har vært på språkreise ;)
29.01.2011, 18:51

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no

Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no


hits