Mobbing på blogg

Hei blogglesere!

Nå er det en stund siden jeg blogget. Jeg har rett og slett ikke hatt tid, har altfor mye å gjøre om dagene. Men så er det sånn at jeg plutselig kan få skikkelig "blogglyst", og da vil jeg bare blogge!

Men nå har jeg lyst til å ta opp en viktig ting. For er det en ting jeg blir utrolig provosert av, er det mobbing. For en stund tilbake var jeg innom bloggen til voe, og da jeg gikk gjennom kommentarfeltet hennes ble jeg virkelig sjokkert. Der fant jeg nesten selve definisjonen på hva nettmobbing er! Hvordan kan folk være så utrolig følelsesløse? Kommentarer som hun får kan virkelig ødelegge et menneske. Mobbing er ikke godt på noen vis, jeg skulle bare ønske at det fantes en kur eller en drikk mot det, så vi bare kunne ha fått det vekk. Tenk hvor deilig det hadde vært dersom alle hadde vært snille og gode mot hverandre.(random bilde fra google)

Noen ganger kan folk bare legge igjen kommentarer eller si noe som kan såre andre, uten at de selv er klar over det. Andre ganger vil folk prøve å manipulere deg, bare for å svekke eller sette deg i dårlig lys. Desverre lever vi i en verden der alle vil det beste for seg selv, selv om det går utover ande.

Mitt råd er at uansett hva andre sier, skal man alltid stå for sitt, selv om man ikke har rett. Dersom man er redd for å bli stemplet som en dum eller svak person, så skal man uansett stå for sitt. Det er kun du som kan bestemme over deg selv og det du tror på!

Hvilken tanker har dere om mobbing?


  4 kommentarer

Postet av: ezel - helene og michelle
DET ER HELT FORFERDELIG!
05.12.2010, 15:18
URL: http://ezel.blogg.no
Postet av: Miona : - D
synes det er helt unødvendig og skikkelig teit .. de som gjør det burde slutte med det for de vet ikke hva de som bli mobbet føler og hvordan de har det .. :-)
05.12.2010, 15:19
URL: http://mionaa.blogg.no
Postet av: Katrine Naas
det er forferdelig trist at noe sånt skjer :(
05.12.2010, 15:52
URL: http://www.naas93.blogg.no
Postet av: Julie Almestad Sævik
forferdelig!

sv; takk for venneforespørselen! :-)
05.12.2010, 16:42
URL: http://juulieas.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no

Heisann, du har nå kommet til bloggen min. Her skriver jeg om det som opptar meg i hverdagen og andre ting som interesserer meg. Jeg blir kjempeglad om du legger igjen en kommentar eller to, og legger meg til som venn! Håper du koser deg inne på bloggen min, og får en fin dag videre :) Kontakt: Lifesblogg@hotmail.com

arkiv


September 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010

kategorier


Blogg
Mote
Sminketips
Tegninger
Tips
Ukens spilleliste
Viktige Temaer
Youtube-videoer

lenker


blogg.no

design av:


idawisth.blogg.no


hits